Samengaan met Dental Clinics

Geachte patiënt,

Al bijna 30 jaar bied ik samen met mijn team met veel plezier tandheelkundige zorg aan al onze patiënten. In die tijd is er veel veranderd in de tandheelkunde. Er zijn nieuwe technieken en behandelingen gekomen die wij nauwgezet hebben gevolgd en toegepast. Dit maakt het werk voor ons ontzettend leuk. Er zijn echter ook ontwikkelingen in ons werk die minder prettig zijn. Met name de toegenomen administratieve last legt een steeds grotere druk op mij en mijn team. Wij zouden de tijd en energie die wij hieraan besteden liever willen gebruiken om u te helpen.

Om deze druk te verminderen heb ik besloten om vanaf 30 september samen te gaan werken met Dental Clinics. Hierbij zal Dental Clinics de praktijkorganisatie en praktijkadministratie overnemen, maar ikzelf en uw huidig behandelteam zal u van tandheelkundige zorg blijven voorzien. Door samen te gaan met Dental Clinics kunnen wij ons blijven richten op uw zorg en kan Dental Clinics ons ontlasten door de organisatie en administratie op zich te nemen. Tevens brengen wij zo nog meer kennis en ervaring onder één dak.

Hetzelfde team, nieuwe locatie
De praktijk zal worden voortgezet op de locatie waar Dental Clinics nu al gevestigd is, namelijk Krijtwal 15 in Nieuwegein. Dit ligt op slechts 1 kilometer afstand van onze huidige locatie. Het voor u vertrouwde team zal daar vanaf 30 september gaan werken en u blijven helpen zoals wij al die jaren al hebben gedaan. U blijft dus de persoonlijke en kwalitatieve zorg van uw huidige tandarts en tandheelkundig team behouden. In dit opzicht verandert er niets voor u.

Uw dossier wordt meegenomen
Tijdens uw bezoeken aan onze praktijk hebben wij met zorg uw tandheelkundig dossier opgesteld. Dit dossier bevat onder andere uw zorggeschiedenis en vormt de basis van uw persoonlijk behandelplan. Om dit behandelplan bij Dental Clinics te kunnen voortzetten, gaan wij uw patiëntendossier meenemen en bundelen met de reeds bestaande dossiers van Dental Clinics. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan vernemen wij dit graag schriftelijk van u. We verzoeken u vriendelijk om ons hier uiterlijk vrijdag 2 september van op de hoogte te stellen.

Eenvoudig online met iDEAL betalen via Infomedics
Voor het versturen en innen van nota’s werkt Dental Clinics al samen met Infomedics. In de nieuwe situatie zullen zij uw factuur eerst indienen bij uw zorgverzekeraar. Indien er een restbedrag overblijft, of u niet verzekerd bent, dan wordt de rekening via e-mail aan u verstuurd. U kunt dan eenvoudig via onder andere iDEAL betalen. Heeft u geen e-mailadres of is dit niet bij ons bekend, dan ontvangt u de rekening per post.

Ik hoop u allen terug te zien in onze huidige praktijk of, vanaf oktober, op de nieuwe locatie aan de Krijtwal. Ons team staat uiteraard klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

 - Litsa Nalmbanti | Tandarts en eigenaar Tandartspraktijk Nedereind

© 2009-2022 Tandartspraktijk Nedereind